e Twinning Ulusal Kalite Etiketi Ödülü

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Mustafa Kaya ve öğrencilerimiz Fatma Bilbay, Sonduz Eldib ve Ezel Çiçek, yer aldıkları “STEAM on a Mysterious Island” başlıklı e-Twinning projesiyle Ulusal Kalite Etiketi almaya hak kazandılar.

Fransa, Sırbistan, Ürdün ve Türkiye’den öğrenci ve eğitmenlerin katıldığı bu projede, katılımcılar Jules Verne'in eseri Esrarlı Ada’dan ilham alarak, Sıfır Karbon araştırmasından topladıkları bilgiler ile, bir adayı nasıl daha çevre dostu inşa edebileceklerini tartışmışlardır. Öğrencilerimiz bu süreçte, dijital girişimcilik, takım çalışması ve problem çözme gibi yeteneklerini geliştirme fırsatı bulmuşlardır.

Projeye katılan öğretmenimizi ve öğrencilerimizi emeklerinden ve başarılarından dolayı tebrik ederiz.

14.01.2024 123

14-01-202414-01-2024